FrieslandCampina Ingredients gaat samenwerken met Triplebar Bio
bron: FoodPro Network Belgium
AMERSFOORT - FrieslandCampina Ingredients is een strategisch partnerschap aangegaan met het gespecialiseerde biotechnologiebedrijf Triplebar Bio Inc. voor de ontwikkeling en opschaling van de productie van op basis van cellen verkregen eiwitten uit precisie fermentatie.
Het partnerschap benadrukt de commitment van beide bedrijven om innovatieve en toekomstbestendige eiwitoplossingen te ontwikkelen die de menselijke gezondheid verbeteren. Door een volledig assortiment zuivel- en alternatieve eiwitten naast elkaar aan te bieden, wil FrieslandCampina Ingredients mensen toegang geven tot de voedzame producten die ze nu en in de toekomst nodig hebben.
Precisie fermentatie is een technologie in de voedingsindustrie waar micro-organismen worden gebruikt voor het produceren van specifieke functionele ingrediënten. Het kan worden gebruikt om ingrediënten te maken met vergelijkbare eigenschappen als ingrediënten uit rundermelk en moedermelk.
Bron: FrieslandCampina
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
-
18 apr Meer omzet bij Sligro
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan