Webinar | Ben operationeel wendbaar voor de belangrijkste Food & Beverage uitdagingen in 2023

ETTEN-LEUR - Veranderend consumentengedrag, onvoorspelbare kosten, werknemerstekorten. Om in te kunnen spelen op de continu veranderende markt in deze lastige tijden, is operationele wendbaarheid in uw Food & Beverage bedrijf cruciaal. IDC identificeerden in opdracht van Aptean de 6 belangrijkste trends en uitdagingen die de markt in 2023 tegenkomt en bracht een trendrapport uit op basis van onderzoek onder ruim 650 voedings- en drankenbedrijven wereldwijd. 

Maar wat ziet de sector als de grootste uitdagingen op dit moment? Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf operationeel wendbaar is? En wat is de impact van digitalisering om dit te vergroten? 

In dit webinar ontdekt u meer over:
  • De belangrijkste bevindingen van het marktonderzoek
  • Welke stappen u kunt zetten en hoe u uw automatisering inricht om flexibel te kunnen reageren op marktveranderingen en grip te hebben op uw bedrijfsprocessen
  • Dat zichtbaarheid en inzicht key zijn om snel en juist strategische beslissingen te kunnen nemen en te kunnen voldoen aan de vraag van uw klant
Benieuwd welke stappen u kunt nemen? Registreer u dan voor het webinar op 25 januari en maak een goede start in 2023.
 
Datum: 25 januari 2023
Tijd: 15.00 uur
 
 
 
Bron: Aptean - partner FoodPro Network




Laatste nieuws