Training: BRC Global Standard Packaging materials

28-09 06:03 | bron: FoodPro Network Belgium

KAATSHEUVEL / ZWOLLE - BRC Global Standard Packing materials is een veel gecertificeerde norm voor producenten van verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen. Versie 6 is uitgekomen in Augustus 2019 en zal ingaan per Februari 2020. Deze standaard richt zich met name op de invloed van de verpakkingsmaterialen op voedselveiligheid. In de standaard zijn belangrijke elementen uit ISO-9000 ten behoeve van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid opgenomen. Het omvat naast een HACCP-plan ook eisen aan management en informatievoorziening.

DOEL

Achtergrondinformatie leveren, definities verhelderen en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van de BRC Global Standard Packaging materials.

PROGRAMMA

Achtergrond over deze norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen. Gevolgd door het praktisch toepassen van de normelementen in uw praktijk.

Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Daarnaast na deelname een op naam gesteld Academy-Certificaat ‘Standards in Food: BRC Global Standard Packaging materials’

VRAGENRONDE

De trainer behandelt enkele door de cursist aangedragen praktijkvraagstukken.
(minimaal 1 week voor de training gewenste onderwerpen mailen naar academy@ktba.com)

Beschikbare data

18-10-2022 - Kaatsheuvel
16-02-2023 - Zwolle
23-05-2023 – Kaatsheuvel

Meer informatie 

Meer informatie en aanmelden

 

Bron: KTBA - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
30 nov Beter houdbaarheidsbeheer in de sector van verse kant-en-klaar maaltijden
30 nov Hazeleger Kaas: “Met de LeakMatic II koop je zekerheid”
29 nov Carrefour opent nieuwe versformule Potager City
29 nov Whitepaper | Vergroot uw operationele wendbaarheid met Aptean's 3-stappenplan
29 nov Zeelandia Group investeert in kunstmatige intelligentie (video)
28 nov Edeka heeft na maanden weer Coca-Cola in het schap
28 nov Nestlé investeert de komende 10 jaar 1,86 miljard dollar in Saudi-Arabië
28 nov 5 strategieën om voedselverspilling te verminderen met een voedingmiddelen specifieke ERP-oplossing
28 nov LI-5600, een etiket boven én onderaan! (video)
25 nov Eieren op rantsoen in het Verenigd Koninkrijk
25 nov Voedselthermometers zorgen voor uniforme werkwijze bij Makro/Metro
25 nov Gratis e-book over de voordelen van MAP
24 nov Aldi gaat verder met kassaloze winkel
24 nov Unilever verwacht in 2023 eerste ijs met eiwitten uit precisiefermentatie
24 nov Enrico Food moderniseert en groeit met ERP van Aptean
24 nov Duvel: de beste vloer voor het beste bier (video)
23 nov Omzetstijging van 10 procent voor Danish Crown
23 nov Colruyt test onbemand bezorgwagentje
23 nov Eroski: "Nutri-Score leidt tot gezonder koopgedrag”
23 nov LIVE WEBINAR | Hoe kunt u DE&I doorvoeren en tastbare voordelen behalen?
22 nov HAK betreedt de markt voor verse ovengroenten
22 nov Danish Crown bouwt nieuwe vleeswarenfabriek in Engeland
22 nov Trendrapport | Mondiale Trends en Strategische Inzichten in de Food & Beverage-sector
22 nov Ucrete industrievloeren: snelle vloerplaatsing zowel bij nieuwbouw als bij renovatie
21 nov Nespresso komt met eigen biologisch afbreekbare koffiecups
Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?