Training: Masterclass BRC Global Standard Food Saferty Issue 9
bron: FoodPro Network Belgium
KAATSHEUVEL - Op 1 augustus 2022 is BRC Global Standard Food Safety Issue 9 uitgebracht. In deze norm, waar vele levensmiddelenproducenten voor zijn gecertificeerd, zijn wederom de nodige wijzigingen doorgevoerd. Vanaf 1 februari 2023 wordt er geaudit op basis van versie 9.
KTBA heeft de wijzigingen die deze nieuwe norm met zich meebrengt en de gevolgen voor de gecertificeerde bedrijven in kaart gebracht en samengevat in een masterclass. Tijdens deze masterclass gaan we hier uitgebreid op in.
U kunt zich aanmelden voor verschillende data en locaties.
DE INHOUD VAN DEZE MASTERCLASS
- Voorstellen BRC Global Standard
- De inrichting en opbouw van BRC Global Standard Food Safety Issue 9
- De belangrijkste verschillen per thema
- Voedselveiligheidscultuur
- Blended Audit
- Training en competentie
- TACCP en VACCP
- Authenticiteit
Locatie
- Trainingscentrum in Kaatsheuvel
Beschikbare data
12-10-2022 - ochtend
27-10-2022 - ochtend
27-10-2022 - middag
10-11-2022 - ochtend
10-11-2022 - middag
29-11-2022 - ochtend
29-11-2022 – middag
Meer informatie
Bron: KTBA - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Energiebesparing bij verdampen CO2 in de voedingsindustrie?
-
24 apr PepsiCo verlaagt zoutgehalte in chips van het merk Lay's
-
24 apr Heineken zag bierverkoop eerste kwartaal aantrekken
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan