KTBA blijft investeren in groei

KAATSHEUVEL - Michiel Hulshof is per 1 augustus benoemd als Chief Operational Officer (COO) van KTBA, a Mérieux NutriSciences Company. Hiermee verbreedt hij zijn operationele verantwoordelijkheid voor KTBA Belgium, Riskplaza, MXNS Denmark en treedt hij toe tot de Excom.

Hij is een bruggenbouwer, verbinder, werkt bij voorkeur resultaatgericht. Hulshof startte in 2017 bij KTBA als Business Unit manager Consultancy en werd vervolgens ad interim manager van de afdelingen Software (QA Online) en Label Compliance. Dit leidde tot promotie naar de rol van Operationeel directeur per 2021. Per 1 augustus is hij COO van KTBA waarbij de operationele verantwoordelijkheid van zowel België als ook Denemarken binnen zijn takenpakket komt te liggen. Hulshof neemt een deel van de huidige, operationele taken over van Jeroen Sleenhoff die CEO van de KTBA-groep blijft, maar zich meer focust op strategische onderwerpen. “Michiel heeft al jarenlang het KTBA-DNA in zich”, reageert Sleenhoff, Director Expert Services Europe / CEO van KTBA. ”Hij weet onze mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.”

Internationaal

KTBA, hoogwaardig dienstverlener in de food safety branche, trad in 2019 toe tot Mérieux Nutrisciences, een wereldspeler op het gebied van laboratoria en consultancy. KTBA bestaat intussen 25 jaar, heeft meer dan duizend klanten en tweehonderd specialisten in huis. “Internationaal werken is nieuw voor me”, laat de nieuwe COO enthousiast weten. “Met onze Belgische collega’s onderhielden we al contact, de relatie met Denemarken zal nu ook hechter gaan worden.” Hulshof startte zijn carrière in 1997 bij GAK Nederland (nu UWV) waar hij diverse functies bekleedde. Tijdens de laatste twee jaar bij deze werkgever volgde hij de post-HBO-opleiding Bedrijfskunde en management. Vervolgens stapte hij over naar Robidus, een start up op gebied van Sociale Zekerheid. Hij groeide door naar senior consultant, teammanager en senior adviseur/ Unit manager.

Empoweren

Met deze stap komen er ook carrièrekansen voor ambitieuze medewerkers binnen KTBA. Hulshof is klaar voor zijn nieuwe rol: “Door operationele taken los te laten krijg ik meer ruimte om mijn collega’s te empoweren. Een hele mooie uitdaging en bovendien één van mijn drijfveren. Ook betekent deze stap dat onze klanten nog beter aandacht krijgen van onze consultants en projectmanagers met als doel het nog verder verhogen van onze klanttevredenheid.”

 

Bron: KTBA - partner FoodPro Network





Laatste nieuws