eFarmz lanceert ultrasnelle bezorgdienst

BRUSSEL - Met de service eFarmz Express kunnen klanten van de biologische webshop uit Brussel voortaan hun online bestellingen dezelfde dag al aan huis bezorgd krijgen. De dienst zal later worden uitgerold naar de rest van België.

Vanaf maandag 23 mei kunnen klanten in Brussel hun bestellingen bij de online boerenmarkt eFarmz al dezelfde dag thuis laten bezorgen, tussen 11.00 en 19.00, zeven dagen in de week. Met de Express bezorgdienst wil het e-commercebedrijf inspelen op veranderend consumptiegedrag: mensen hoeven niet langer te kiezen tussen convenience en duurzaam, zo is de redenering.

“We wilden inspelen op een spontanere vraag van klanten die waren vergeten iets te bestellen of die hun bestelling niet op tijd hadden geplaatst. We hebben ons gerealiseerd dat onze logistiek ons in staat stelt flexibeler te zijn, de producten die in ons magazijn binnenkomen zeer snel te verwerken en ze sneller te leveren”, aldus oprichtster Muriel Bernard.

De expresslevering geldt niet voor het hele assortiment, wel voor een selectie van wekelijks drie maaltijdboxen en circa 400 producten, van zuivel, groenten en fruit tot dranken. De bezorgkosten bedragen 4,99 euro en is gratis voor orders vanaf 75 euro. De dienst gaat van start in Brussel maar kan bij succes snel worden uitgerold naar de rest van het land.

eFarmz bezorgt biologische en lokale producten aan huis of in afhaalpunten in Brussel, heel Wallonië en Luxemburg. Later dit jaar wil eFarmz ook in Vlaanderen van start gaan. Het bedrijf werkt rechtstreeks samen met 150 Belgische boeren en producenten.





Laatste nieuws