Nog eens voor 15 miljoen dollar kapitaal voor Imagindairy

29-06 06:07 | bron: FoodPro Network Belgium

TEL AVIV - Imagindairy heeft nog eens 15 miljoen dollar aan kapitaal bij investeerders opgehaald. Een eerdere investeringsronde in november 2021 bracht 13 miljoen dollar op. De financiering werd geleid door Target Global en werd vergezeld door de bestaande investeerders van het bedrijf, Strauss Group, Emerald Technology Ventures, Green Circle Foodtech Ventures, Collaborative Fund, New Climate Ventures en FoodSparks by PeakBridge.

Imagindairy is een Israëlisch bedrijf dat via een gepatenteerde fermentatietechniek eiwitten produceert die identiek zijn aan de eiwitten uit melk van koeien. De gepatenteerde technologie van Imagindairy stelt voedingsfabrikanten in staat om vervangers voor melk en zuivelproducten aan te bieden met volledig vergelijkbare voedingswaarden.

De technologie van Imagindairy is gebaseerd op 15 jaar onderzoek onder leiding van mede-oprichter en wetenschappelijk directeur, Tamir Tuller, een professor in moleculaire biologie aan de Universiteit van Tel Aviv.

De extra verkregen financiële middelen gaat het bedrijf gebruiken voor extra onderzoek met als doel te komen tot een ​​reeks alternatieve producten voor zuivel. Imagindairy is momenteel in gesprek met grote producenten van zuivelproducten die hun productportfolio's willen uitbreiden.

 

 

Foto: Co-founders Tamir Tuller, Eyal Afergan and Arie Abo.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
29 jun Nog eens voor 15 miljoen dollar kapitaal voor Imagindairy
29 jun Danone wil zuivelfabriek in het noorden van Spanje sluiten
29 jun Orde in de chaos van certificaten in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie
29 jun De juiste vloer: doorslaggevend voor de voedselveiligheid
28 jun Lotus Bakeries koopt Britse snacksfabrikant
28 jun Ucrete industrievloeren: snelle vloerplaatsing zowel bij nieuwbouw als bij renovatie
28 jun Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
27 jun Verbeterde voedingskwaliteit dankzij optimale temperatuurbeheersing
27 jun Puratos neemt de Franse start-up Rapidle over
27 jun Printer voor vleesvervangers bijna gereed
27 jun Het nut van een duurzaam hygiënisch vloersysteem (video)
24 jun Waakhond buigt zich over overname Mestdagh door Intermarché
24 jun Plantaardig voedsel: wat wil de consument?
24 jun Verpakken onder gewijzigde atmosfeer: nieuw e-book beschikbaar
24 jun Beheersing van materiaalbehoefteplanning: 5 sleutels voor voedingsmiddelen- en drankenbedrijven
24 jun De top 5 bevindingen bij FSSC audits
24 jun Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
23 jun Kellogg Company wil zich opslitsen in drie onafhankelijke bedrijven
23 jun Mondelēz international neemt Clif Bar & Company over
23 jun Direct-to-Consumer modellen voor AGF-bedrijven
23 jun Utilizing NGS for Species Authentication in Insect-based Food and Feed
22 jun Hoe de houdbaarheid van voedingsmiddelen aanzienlijk verlengd kan worden
22 jun 6 miljoen kapitaal voor Spaanse start-up Novameat
22 jun Schot’s vishandel investeert in de esthetische Ucrete CS vloer van Master Builders Solutions
22 jun Whitepaper | Hoe grote foodbedrijven technologie inzetten om de winstgevendheid te verhogen
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?