Bakeplus neemt Belgische bakkerijgroothandel Vrancken in Bree over

BREE - Het familiebedrijf, firma Vrancken heeft in Bakeplus, met vestigingen in Haaften en Venlo, een geschikte partij gevonden voor de overname van hun bedrijf. Vrancken en Bakeplus zullen samen kijken naar de juiste stappen om de opvolging van Vrancken in de komende jaren vorm te geven. Bakeplus ziet in de firma Vrancken een partner met kennis van zaken in de branche en een groeiscenario voor de Belgische markt. 

Vrancken kent net als het familiebedrijf Bakeplus, een lange historie in de levering van chocolade, brood- en banket- producten voor de bakkerijbranche. Middels het samenvoegen van de assortimenten kan Bakeplus gezamenlijk meer voor de klant betekenen. Door het bundelen van de twee bedrijven kunnen de klanten van Vrancken en Bakeplus tevens beter bediend worden op logistiek vlak en inkoop. 

Bakeplus heeft voldoende tijd uitgetrokken voor een geleidelijke overname en overdracht, denk hierbij aan meerdere jaren, zodat op de juiste manier gebruik gemaakt kan worden van elkaars expertise. 

Paul en Luc, de eigenaren van Firma Vrancken zullen actief blijven bij het bedrijf, waarbij de vestiging in België gesitueerd blijft. Bob Sars (algemeen directeur van Bakeplus): "Voor de toekomst worden de mogelijkheden bekeken om de integratie op het gebied van assortiment en transport verder uit te bouwen, we kijken uit naar een prettige overname en samenwerking met de firma Vrancken.” 





Laatste nieuws