Anticiperen op wettelijke consequenties Farm to Fork Strategy

WAGENINGEN - De Farm to Fork Strategy is deel van de Green Deal van de Europese Unie. Deze Green Deal is het overkoepelende plan van de Europese Commissie om de Europese economie te verduurzamen. De Farm to Fork Strategy is een plan dat opgezet is in 2020 en het beleid uitbreidt van landbouw naar de hele voedselketen: van productie tot consumptie.

Wageningen University & Research (WUR) zit met verschillende experts bovenop de ontwikkelingen rondom de Farm to Fork Strategy. Op 30 november aanstaande delen o.a. de WUR experts van de Food Law Group, Dr. Hanna Schebesta & dr. Mirta Allesandrini, de te verwachten wettelijke veranderingen, die voortvloeien uit de Farm to Fork strategie. Samen met Thor Tummers van Unilever wordt er tijdens het seminar, samen met de deelnemers, gewerkt aan het voorspellen van scenario’s voor het bedrijfsleven, de overheid en andere betrokkenen. Er zal tevens iets worden gedeeld over hoe een multinational als Unilever zich voorbereid op de aankomende veranderingen.

Kortom, dit seminar is speciaal ontwikkeld voor de food professionals die proactief willen nadenken over dit onderwerp en die voorop willen lopen met de voorbereiding op veel veranderingen vanuit de Europese Unie.   

Meer informatie: https://www.wur.nl/en/Education-Programmes/Wageningen-Academy/What-we-offer-you/Courses/Food/show/Seminar-EU-Farm-to-Fork-Food-Laws.htm





Laatste nieuws