Whitepaper | Hoe grote foodbedrijven technologie inzetten om de winstgevendheid te verhogen

16-09 06:03 | bron: FoodPro Network Belgium

ETTEN-LEUR - Bij het aanpakken van de grootste uitdagingen, delen grote foodbedrijven een gemeenschappelijke kwetsbaarheid, hun omvang gaat namelijk ten koste van hun wendbaarheid. Terwijl kleinere ondernemingen, met name start-ups, steeds beter in staat zijn om delen van de markt te veroveren, ontbreekt het grotere ondernemingen over het algemeen aan flexibiliteit om snel op nieuwe kansen in te spelen.

En dit is niet het enige gebied waarbij de omvang van een onderneming haar succes in de weg kan staan. Naarmate foodbedrijven in omvang toenemen, zullen ze naar verwachting minder goede resultaten boeken wat betreft efficiency, de snelheid waarmee ze op problemen reageren, de effectiviteit van hun kernprocessen en het vermogen om in te spelen op specifieke personeelsbehoeften.

Download het whitepaper

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op het transformerende effect van de juiste softwareoplossing op al deze factoren binnen een foodbedrijf. We onderzoeken waar in een groot bedrijf de behoefte aan software het grootst is, en waarom speciaal voor de voedingsindustrie ontwikkelde technologie essentieel is.

Download nu en ontvang het whitepaper gratis! 





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
20 okt Europees Parlement steunt 'Van boer tot bord'-strategie van Europese Commissie
20 okt Anthony Botelberge volgt Jan Vander Stichele op als Fevia-voorzitter
20 okt Veel voedingsbedrijven kondigen prijsverhogingen aan
20 okt Nestlé gaat voor volledig zichtbare bevoorradingsketen
20 okt Dé oplossing voor bulk in de supermarkt (video)
19 okt Supermarktfamilie Colruyt koopt Santos Bikes
19 okt Omzet Danone groeit met 3,8 procent
19 okt DSM rondt overname van First Choice Ingredients af
19 okt Verpakken onder gewijzigde atmosfeer: nieuw e-book beschikbaar
19 okt EFSA ontwikkelt tool voor vaststellen THT- of TGT-datum
18 okt Free From Functional & Health Ingredients 2021: Inzicht in de belangrijkste voedingstrends -nu én over vijf jaar
18 okt Koffie wordt duurder en minder lekker
18 okt Food Safety Culture: basis voor bestaansrecht
18 okt Kaasboerderij Kaamps: Zekerheid over temperatuur stelt productieproces veilig
15 okt Logistieke problemen Carrefour nog niet opgelost
15 okt Nature’s Pride investeert in avocado inpakrobot (video)
15 okt Wegen | uitprijzen | etiketteren in de AGF sector (video)
14 okt Redefine Meat heeft grootse internationale plannen
14 okt Mars wil in 2050 volledig klimaatneutraal zijn
14 okt Anticiperen op wettelijke consequenties Farm to Fork Strategy
14 okt Het recept voor de drielaagstaart die Supply Chain Planning heet
13 okt EU zet stap in 'worstenoorlog' met Britten
13 okt Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway blijft groeien
13 okt Nestlé test blockchaintechnologie in Nieuw-Zeeland en Latijns-Amerika
13 okt Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?