Trendrapport | De duurzame oogst van innovatie
06 sep 2021 06:05
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - De focus in de voedselverwerkende industrie lijkt de voorbij jaren steeds meer gericht op innovatie. We deden onderzoek in Nederland en Noord-Europa (Duitsland, Zweden, Denemarken, UK), op basis van diepte-interviews en een enquête onder 73 voedselverwerkende bedrijven. Hoe tevreden zijn deze bedrijven over hun innovatiekracht? Slagen zij in hun opzet? Waar lopen ze tegenaan of waarmee boeken zij succes?
Kortom, wat is de duurzame oogst van innovatie? Je leest het in dit gratis trendrapport.
- Inzicht in de verschillende bedrijfsdisciplines waarop is geïnnoveerd
- Duurzaamheidsaspecten waar de respondenten zich mee bezig houden
- Benchmark je bedrijf ten opzichte van de Nederlandse en Noord-Europese voedselverwerkende industrie
Download het gratis trendrapport hier
Laatste nieuws
-
29 mrt Aardappelen groeien sneller en beter met LED
-
29 mrt China importeert weer wijn uit Australië
-
29 mrt Lidl test hogere supermarktschappen
-
29 mrt Waarom en hoe uw voedingsmiddelen- en drankenbedrijf kan bijdragen aan een circulaire economie
-
29 mrt Efficiënter zaden, noten en gedroogd fruit verkopen (video)
-
28 mrt Wouter Kolk stapt op bij Ahold Delhaize
-
28 mrt Tuinboon maakt chocola in Europa
-
28 mrt Nederland grootste bierexporteur EU, België grootste exporteur bevroren aardappelproducten
-
28 mrt Hogere prijzen stuwen verkopen maker Spa-mineraalwater
-
28 mrt Huishoudens gooien dagelijks wereldwijd miljard maaltijden weg
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan