Hoe kiest men een voedselveilige vloer?

09-03 06:05 | bron: FoodPro Network Belgium

HAM - Voedselveiligheid, daar draait alles om in de voedingsverwerkende industrie. Elk detail draagt bij tot het verzekeren van de voedselveiligheid, zelfs een vloer. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk bij het investeren in een industrievloer, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Een vloer die niet geschikt is voor de productieactiviteit houdt geen stand en brengt de voedselveiligheid in het gedrang. Om de juiste vloer te kiezen moet men duidelijk weten welke belastingen de productievloer ondergaat, zowel mechanische, als chemische als thermische. Èn de vloer moet ook goed onderhouden kunnen worden met zo min mogelijk onderhoudskosten. Hoe beter de industrievloer beantwoordt aan de vereisten van de productieomgeving, des te langer de levensduur van de vloer.

Hoe maakt men de juiste vloerkeuze? Het whitepaper "Hygiënische vloeren: voorbereiding, keuzes en checklist“ gidst u doorheen de verschillende aspecten die belangrijk zijn om de jusite keuze te maken.

Download hier het gratis whitepaper.

 

Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
14 apr Amazon lanceert nieuw food-huismerk
14 apr Nieuwe techniek kan in vitro-testen van voedingsmiddelen vervangen
14 apr Product Tour | Optimale tracering en kwaliteitscontroles voor de bakkerijsector
14 apr Webinar 22 april: Het belang van een vloer en afwatering in de voedingsindustrie
13 apr Europees informatiesysteem voor labelen van voedingsmiddelen
13 apr Jumbo schrapt functies in winkels
13 apr Voorkom productiestops dankzij Ucrete industrievloeren (video)
13 apr De snackindustrie: Nieuwste trends & ontwikkelingen
12 apr Vrees voor bananentekort door Aziatische schimmel
12 apr Hygi├źnisch en sterk: Ucrete van Master Builders Solutions een vloersysteem voor de voedingsindustrie
12 apr Waar liggen de risico's binnen voedselveiligheidssystemen?
09 apr 'Impossible Foods bereidt beursgang voor'
09 apr Nestl├ę ziet waarde in gebruik van voedingssupplement tijdens zwangerschap
09 apr Kraft Heinz wil productie van kleinverpakkingen ketchup snel opvoeren
09 apr Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
08 apr Coca-Cola past Europese structuur aan
08 apr Onderzoekers zien alleen hoger gezondheidsrisico bij gebruik van bewerkt vlees
08 apr Belgische voedingsindustrie: hard getroffen maar niet geveld
08 apr Zijn verse producten van een mindere klasse je beste winstkans?
08 apr Vacature: Laborant microbiologie
07 apr Carrefour breidt partnership met Deliveroo verder uit
07 apr Foodmerken zien brood in mukbang
07 apr Wegen | uitprijzen | etiketteren in de AGF sector (video)
06 apr Aviko-topman verwacht dat 2021 een beter jaar wordt dan 2020
06 apr Danone wil komende jaren 1.850 banen schrappen
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?