Beloning voor wie deze week annuleert bij HelloFresh in Duitsland

BERLIJN - De vraag bij HelloFresh is in Duitsland zo gegroeid dat de aanbieder van maaltijdboxen klanten met een bonus probeert te verleiden om hun bestelling voor deze week te annuleren. Klanten die hun bestelling afzeggen krijgen 10 euro.

Vaste klanten van HelloFresh in Duitsland kregen begin deze week een ongebruikelijk aanbod. Wanneer ze hun bestelling annuleren, stort HelloFresh 10 euro op hun rekening als bedankje. Hiermee wil HelloFresh, dat in 2020 de vraag zag verdubbelen, Duitsers overtuigen om alsnog zelf hun menu samen te stellen.

"Met uw hulp zullen wij ervoor zorgen dat onze capaciteit bij de jaarwisseling zijn grenzen niet bereikt en dat wij onze service ook in de toekomst naar tevredenheid kunnen blijven aanbieden", zo staat te lezen in een e-mail, waarover het Duitse Handelsblatt bericht.

Hellofresh doet het erg goed. De koers van het aandeel is dit jaar meer dan verdrievoudigd en het bedrijf zal 2020 naar verwachting ook voor het eerst winstgevend afsluiten, maar de toevoerketen kan dit blijkbaar niet volgen. Volgens HelloFresh ligt het probleem bij de leveranciers, die minder produceren door de feestdagen. Daarnaast kan HelloFresh momenteel geen vaste leveringstijden garanderen.





Laatste nieuws