Mondelēz opent onderzoekscentrum voor cacao
20 okt 2020 08:51
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
JAKARTA - Mondelēz International heeft in Indonesië het Pasuruan Cocoa Technical Center geopend. In dit internationale centrum brengt Mondelēz een groot aantal lokale en internationale deskundigen op het gebied van cacaoproductie en verwerking bijeen om samen te werken met cacaoboeren en leveranciers in de cacaoteeltgebieden van Sulawesi, Sumatra en Oost-Java.
Mondelēz wil in 2025 alle cacao voor chocoladeproducten kunnen voorzien van het eigen Cacoa Life keurmerk. Dit keurmerk is ontwikkeld om kinderarbeid uit te bannen, ongelijkheid tussen mannen en vrouwen te bestrijden en klimaatverandering tegen te gaan. Momenteel voldoet 63% van alle cacao die het bedrijf verwerkt aan de eisen van het keurmerk.
Laatste nieuws
-
29 mrt Aardappelen groeien sneller en beter met LED
-
29 mrt China importeert weer wijn uit Australië
-
29 mrt Lidl test hogere supermarktschappen
-
29 mrt Waarom en hoe uw voedingsmiddelen- en drankenbedrijf kan bijdragen aan een circulaire economie
-
29 mrt Efficiënter zaden, noten en gedroogd fruit verkopen (video)
-
28 mrt Wouter Kolk stapt op bij Ahold Delhaize
-
28 mrt Tuinboon maakt chocola in Europa
-
28 mrt Nederland grootste bierexporteur EU, België grootste exporteur bevroren aardappelproducten
-
28 mrt Hogere prijzen stuwen verkopen maker Spa-mineraalwater
-
28 mrt Huishoudens gooien dagelijks wereldwijd miljard maaltijden weg
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan