Hoe hygiëneproblemen in de voedingsmiddelenindustrie voorkomen?
01 jun 2023 06:05
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
JETTE - In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne crucial. Op voedselveiligheid en hygiëne kan en mag niet worden ingeboet, in geen enkele fase van de voedselverwerking. De juiste keuze van de industrievloer kan een belangrijke bijdrage leveren aan maximale hygiëne bij de verwerking van voedingsmiddelen. Een vloer die voldoet aan de HACCP eisen is een vereiste in de voedingsmiddelenindustrie.
Hoe kiest men de juiste vloer voor de voedingsmiddelenindustrie? Dit was ook de vraag die vleesgroothandel Walravens NV uit Jette (BE) zich stelde?
Meer informatie over Ucrete vindt u hier. Neem contact op met Master Builders Solutions.
Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
29 mrt China importeert weer wijn uit Australië
-
29 mrt Lidl test hogere supermarktschappen
-
29 mrt Waarom en hoe uw voedingsmiddelen- en drankenbedrijf kan bijdragen aan een circulaire economie
-
29 mrt Efficiënter zaden, noten en gedroogd fruit verkopen (video)
-
28 mrt Wouter Kolk stapt op bij Ahold Delhaize
-
28 mrt Tuinboon maakt chocola in Europa
-
28 mrt Nederland grootste bierexporteur EU, België grootste exporteur bevroren aardappelproducten
-
28 mrt Hogere prijzen stuwen verkopen maker Spa-mineraalwater
-
28 mrt Huishoudens gooien dagelijks wereldwijd miljard maaltijden weg
-
28 mrt Hoe maakt technologie een duurzaam verschil in de voedingsmiddelen- en drankensector?
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan