Download nu het onderzoek naar voedselveiligheid
21 jun 2021 06:03
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ANTWERPEN - Wereldwijd zijn er meer dan 1600 experts uit de Food sector ondervraagd over hoe zij voedselveiligheid aanpakken. Hieruit blijkt dat operationele risico’s, zoals besmetting één van de grootste bedreigingen voor de voedselveiligheid bij bedrijven vormt. Bent u benieuwd naar alle onderzoeksresultaten?
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
-
18 apr Meer omzet bij Sligro
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan