Enssieg Groep levert uw bedrijfsvloer met extreem weinig downtime

TILBURG - De Enssieg Groep is erin geslaagd om de bekende ucrete DP vloer in een extreem korte tijd aan te brengen. Waar vroeger een droogtijd van tenminste 24 uur nodig was, is de vloer nu al na slechts 4 uur beloopbaar.

Productieonderbreking is vaak reden tot uitstel van onderhoud:

De Ucrete DP vloer, van oorsprong ontwikkeld door BASF CHEMIE, is door Master Builders verbeterd. Die innovatieve vooruitgang zorgt ervoor dat er op deze wijze erg weinig onderbreking hoeft te zijn in het productieproces. De ondergrond dient vlak en schoon te zijn. In tegenstelling tot andere giet-/ coatingvloeren hoeft het beton echter niet kurkdroog te zijn. Ondernemingen kunnen zelfs tijdens het hoogseizoen, waar elk uur telt, met een goede planning de vloer in zijn geheel laten aanbrengen. Voornamelijk bij continue-processen is het erg belangrijk dat onderhoud of aanleg zo weinig mogelijk impact heeft op het algehele functioneren van het bedrijf. "Dat kan nu, vertelt Dirk-Jan van der Giessen (alg.directeur van de Enssieg Groep). En wij merken ook dat de scepsis tegen het ingrijpende industriële onderhoud vermindert door de toepassing van deze nieuwe materialen.

De Enssieg Groep is uw partner:

"Die terughoudendheid wordt mede weggenomen door onze werkwijze, gaat hij verder. We leveren niet alleen de vloer, maar verzorgen ook de voorbereiding. We hebben alles in eigen hand. Professionele planners zien uw opdracht integraal als één karwei. In het kort komt dat op het volgende neer:

  1.   We doen onderzoek naar de staat van de huidige vloer
  2.   In samenspraak met de opdrachtgever stellen we een programma van eisen op
  3.   We maken een projectplanning
  4.   We verwijderen de aanwezige vloer
  5.   RVS goten en putten worden door ons geleverd en geplaatst
  6.   Een snel drogende betonvloer wordt als basis aangebracht
  7.   We brengen de Ucrete vloerafwerking aan
  8.   Montage van plinten en/of stootbeveiligingen
  9.   We plaatsen de wandbekleding
10.   We stellen een reinigingsprotocol op en geven training aan uw medewerkers

 Er bestaat zo geen verwarring en onnodig oponthoud tussen verschillende leveranciers. U werkt met één partij en dat zijn wij: De Enssieg Groep.

Wettelijke voorschriften versus integriteit van uw bedrijf:

De toepassing van De Ucrete DP vloer kent grote populariteit. Dat is toe te schrijven aan zijn degelijkheid en duurzaam karakter. Met name in de voedsel en de farmaceutische industrie is gebleken dat naast de extreem lange levensduur, de vloer optimaal is in dagelijks onderhoud. De vloer is bestand tegen intensieve mechanische en chemische reiniging en door zijn absolute ondoordringbaarheid een garantie voor hygiëne. Ucrete DP heeft diverse certificaten voor veiligheid en is in drie antislip versies te leveren. Voor productieomgevingen met antistatische eisen zijn er tevens verschillende antistatische versies leverbaar. ( Denk aan gebruik van suiker in het proces).

Bekijk meer informatie over Ucrete vloeren op de website van De Enssieg Groep

 

Bron: Enssieg Groep - partner FoodPro Network





Laatste nieuws