Nestlé opent onderzoeksinstituut voor verpakkingen van voedingsmiddelen
24 okt 2019 06:05
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
VEVEY - Voedingsgigant Nestlé neemt in Zwitserland een onderzoekscentrum in gebruik dat zich volledig richt op het ontwikkelen en testen van verpakkingen van voedingsmiddelen. Via het nieuwe onderzoekscentrum wil Nestlé de ontwikkeling van veilige, functionele en milieuvriendelijke versnellen en werken aan het reduceren van plastic afval.
Binnen het onderzoekscentrum komen diverse expertises samen. Het onderzoek zal zich onder meer richten op verpakkingen geschikt voor hergebruik, recycling, biologisch afbreekbare materialen en papier en karton met een bijzondere doorlatendheid.
Bron: Nestlé
Laatste nieuws
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Energiebesparing bij verdampen CO2 in de voedingsindustrie?
-
24 apr PepsiCo verlaagt zoutgehalte in chips van het merk Lay's
-
24 apr Heineken zag bierverkoop eerste kwartaal aantrekken
-
24 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
24 apr Het belang van weegartikelen voor bedrijven in de vissector
-
23 apr PepsiCo verkoopt weer meer frisdrank en chips
-
23 apr Reorganisatie bij Milcobel: 130 banen op de tocht
-
23 apr Producten van Danone, Dr. Oetker, Jacobs Douwe Egberts en Mondelez weer verkrijgbaar bij Jumbo
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan