De QBIF voor kwaliteitsmanagers start op 18 februari 2020

ZALTBOMMEL - De kwaliteitsborging van ons voedsel staat onder druk én in de spotlights. Alle reden voor kwaliteitsmanagers om zich te wapenen. In deze leergang leer je hoe je de kwaliteit van je voedingsmiddelen systematisch kunt bewaken en indien nodig effectief kunt ingrijpen.

Implementeer een verbetertraject in je organisatie

De leergang bestaat uit drie modules: Quality Assurance, Quality Control en Business Improvement. Je werkt in deze modules zowel aan je technische en theoretische kennis als aan je persoonlijke vaardigheden. In kleine groepen doe je theoretische kennis op, om die vervolgens praktisch toe te passen. Aan het einde van de leergang heb je een verbetertraject succesvol geïmplementeerd in je eigen organisatie.

Start op 18 februari 2020 in ’s-Hertogenbosch

Gedurende deze 9 maanden zijn er 12 contactdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Naast de contactdagen werk je in zelfstudie en in groepsverband aan opdrachten.

De Quality & Business Improvement in Food’ (QBIF) bedrijfsopleiding wordt verzorgd door HAS Hogeschool i.s.m. N&S Academy; leer meervoudig kijken naar kwaliteit.

Subsidie Nederland

Bedrijven die onder de werkingssfeer vallen van de CAO voor de GF Groothandel en die bekend zijn met een aansluitnummer bij AGH te Rijswijk kunnen voor deze opleiding tot 50% subsidie verkrijgen via het GF Groothandelsfonds .
Overige subsidie mogelijkheden kun je ook op onze website vinden.
Voor vragen over dit subsidietraject kun je contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)418 – 57 58 59 of mailen naar office@ns-quality.nl

Subsidie België

Voldoe je aan de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de Vlaamse ondernemerschapsportefeuille en ben je geregistreerd als KMO’er, dan kun je voor deze cursus subsidie verkrijgen. Zie www.kmo-portefeuille.be voor registratie en het aanvragen van de subsidie.
Overige subsidie mogelijkheden kun je ook op onze website vinden.

Voor vragen over dit subsidietraject kun je contact opnemen via telefoonnummer +32(0)15 – 55 59 00 of mailen naar office@ns-quality.be

 

Bron: N&S Quality - partner FoodPro Network





Laatste nieuws