Haystack Research Consulting neemt ‘het’ Shopper Consultancy bedrijf ‘Shopting’ over

LEUVEN / HEVERLEE - Haystack, het wereldwijd actief Research Consulting bureau, heeft het bedrijf Shopting, de specialist in shopper intelligence, overgenomen. Deze overname versterkt de mogelijkheden om klanten te helpen bij het realiseren van omzetgroei door middel van een holistisch "data intelligence" gedreven consulting kader. De voorwaarden van de deal zijn niet bekend.

Shopting werd opgericht in 2013, en biedt een ruim gamma aan consulting diensten en big data technologie om de verworven consumenten- en shopper inzichten om te zetten in krachige implementatie plannen, business planning tools en categorie management. De onderneming beschikt over een team zeer ervaren senior consultants met activiteit in Noord & Zuid-Amerika, Frankrijk, België en Duitsland. De oprichter, CEO Luc Demeulenaere zal een belangrijke rol blijven spelen in het leiden van deze business.

Volgens Ludovic Depoortere, oprichter van Haystack, versterkt het uitbreiden van het Haystack portfolio met de hybride Shopting toepassingen de mogelijkheden om strategisch denken (waar zit de opportuniteit) te koppelen aan een uniek research framework om die opportuniteit te vertalen naar het tactische niveau. De kracht van de Shopting © methode zit in de unieke kennis om consumentengedrag te linken aan shoppersgedrag. Dit zal uiteindelijk bedrijven in staat stellen aanzienlijke groei te realiseren in deze uitdagende tijden. De overname weerspiegelt Haystack ’s relatie met haar klanten, deze end-to-end oplossing maakt een lange termijn en strategisch samenwerken mogelijk.

Luc Demeulenaere voegt toe: 'De mogelijkheid om data te gebruiken om betere business resultaten te bekomen, is nog nooit zo spannend geweest. Deel uitmaken van Haystack zal ons in staat stellen een grotere speler te worden op de markt. We zijn enthousiast over de schaal en de omvang van de projecten die voor ons open gaan (of liggen), evenals de op lange termijn groeimogelijkheden.

Meer informatie over de Shopting © methode:
https://haystack-international.com/blog/shopting/

 

Bron: Haystack - partner FoodPro Network





Laatste nieuws