Carrefour opent eigen restaurants
23 okt 2019 06:03
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
PARIJS - Supermarktgigant Carrefour heeft in Parijs zijn eerste restaurant geopend onder de naam ‘Bon Appétit!. Officieel gaat het nog om een test, maar wanneer de proef een succes wordt volgen er meer. Het openen van eigen restaurants past in de huidige strategie van de Franse supermarktketen.
Het nieuwe concept van Carrefour stelt gezond eten centraal met diverse producten uit de biologische landbouw en de eerlijke handel, aldus Alexandre de Palmas, directeur bij Carrefour France. De Palmas wil het marktaandeel van Carrefour in dit segment flink uitbreiden.
De totale markt voor het 'buiten de deur' eten wordt in Frankrijk geschat op 56 miljard euro en groeit nog altijd.
Laatste nieuws
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Energiebesparing bij verdampen CO2 in de voedingsindustrie?
-
24 apr PepsiCo verlaagt zoutgehalte in chips van het merk Lay's
-
24 apr Heineken zag bierverkoop eerste kwartaal aantrekken
-
24 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan