Advanced Food Microbiology online courses

18-09 06:01 | bron: FoodPro Network Belgium

WAGENINGEN - Are you a food professional or working in the food industry? Would you like to strengthen your expertise and knowledge of the ecology and physiology of food-associated microbes, and their impact on quality and safety? Would you like to know more about sampling and other tools for food safety management?

The online Advanced Food Microbiology courses:  ‘Minimal Processing, Preservation and Fermentation’  and ‘Tools for Food Safety Management’ , both four-week courses and part-time, enabling you to enhance your career while combining study and work.

Interesting for who?

If you are a QA manager and want to upgrade your understanding of food microbiology, these online courses will be very suitable. If you are an auditor, product developer or food control officer, online Advanced Food Microbiology courses will bring background information directly to be applied in your daily work. Please be aware that good understanding of the basics of food microbiology is essential to make a deep dive into these online Advanced Food Microbiology courses.

Results after the course

More than ever, you will understand how microbes influence (un)wanted quality and functionality of food products, and you will be able to adjust purchase, storage and processes in food industry to improve food quality and safety.

For more details on the content of the two courses, please look at our website.




Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
15 okt Europese Commissie naar WTO vanwege 'Frietenoorlog'
15 okt SPAR groeit in België en internationaal
15 okt Nestlé snoeit verder in suiker, vet en zout
15 okt De QBIF voor kwaliteitsmanagers start op 18 februari 2020
14 okt Britse supermarkten boos bij naderende Brexit
14 okt Bied op een grote diversiteit machines voor de voedingsindustrie
14 okt Is het voor u belangrijk om onder hoge snelheid verpakte goederen te wegen en etiketteren? (video)
11 okt Ahold Delhaize investeert in kunstmatige intelligentie
11 okt Nieuwe Europese wetgeving voor etikettering producten
11 okt Voedingsindustrie moet anticiperen op stagnatie bevolkingsgroei
11 okt Voorkomen van product recalls in de voedingsmiddelenindustrie
10 okt Albert Heijn: ‘Alleen artikelen met betrouwbare data komen in ons assortiment’
10 okt Colruyt Group ontwikkelt innovatieve en duurzame ‘vertical farm’
10 okt Circa 60% van de wereldwijde vleesproducten in 2040 zal plantaardig of gekweekt zijn
10 okt Nestlé verifieert driekwart van haar toeleveringsketen als ontbossingsvrij
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?