Voedselveiligheid houdt levensmiddelenfabrikanten alert op de kwaliteit van hun perslucht
20 dec 2021 06:01
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
SINT-STEVENS-WOLUWE - Perslucht van slechte kwaliteit in uw systeem kan een negatieve invloed hebben op uw producten. Denk hierbij aan vervuiling, verlies van eindproducten en zelfs schade aan uw reputatie. Ontdek hoe Ingersoll Rand uw bedrijf kan verbeteren
Onze whitepaper 'BEPERKING OF ELIMINATIE: Beheer verontreiniging van perslucht' zal u helpen te begrijpen hoe u de geschikte persluchttoepassing voor uw activiteiten kunt kiezen, u de productiviteit kunt maximaliseren en kunt garanderen dat u de meest betrouwbare en veilige voedsel- en drankproducten verkoopt.
Download het gratis whitepaper hier.
Bron: Ingersoll Rand - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
-
18 apr Meer omzet bij Sligro
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan