Het verontreinigingsrisico van perslucht beheren (gratis whitepaper)

12-02 06:01 | bron: FoodPro Network Belgium

SINT-STEVENS-WOLUWE - Voor voedsel- en drankproductie is het essentieel dat de perslucht van hoge kwaliteit is. Maar de vele persluchttoepassingsgebieden maken dat onbedoeld contact van de perslucht met het product of met de oppervlakken waarop deze worden voorbereid, vaak erg moeilijk is te vermijden. 

Door te begrijpen hoe u de geschikte persluchtapparatuur kiest voor uw activiteiten, kunt u de productiviteit maximaliseren en garanderen dat u de meest betrouwbare en veilige voedsel- en drankproducten produceert. Wij hebben een zgn. 'whitepaper' gemaakt die u meer zekerheid over de standaarden van uw productie zou moeten geven. 

Punten in de whitepaper:

  • Risico analyseren
    • Industrie richtlijnen door de FDA
  • Kwaliteit en standaarden van persluchtsystemen
    • ISO 8573-1:2010
    • Potentiële verontreinigingsbronnen
  • Verwerkings- en verpakkingstoepassingen
    • Bestandsdelen van luchtvraag
  • Selectie van een geschikte installatie
    • Oliegeïnjecteerd met synthetisch koelmiddel
    • Oliegeïnjecteerd met food-grade koelmiddel
    • Olievrij systeem

Door de groeiende bezorgdheid over voedselveiligheid is het belangrijk een persluchtpartner te hebben waarop u kunt vertrouwen om u te helpen bij het leveren van de meest veilige en meest verse producten. Wij werken hard, zodat u zich ergens anders druk om kunt maken.

 
 
Bron: Ingersoll Rand - partner FoodPro Network



Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
21 feb DSM koopt Glycom voor 765 miljoen euro
21 feb Familie Van Eerd verdeelt 52,5 miljoen euro dividend
21 feb Als food merk overleven in Mexico
21 feb Samenwerking met Starbucks levert Nestlé kwart miljard op
21 feb Energiebesparing bij verdampen CO2 in de voedingsindustrie?
20 feb PepsiCo komt met 'verrassingsdoos' om voedselverspilling tegen te gaan
20 feb HelloFresh werkt aan verlaging van CO2-emissie bij bezorging
20 feb Voedingsmiddelen leveren aan Tesco? (whitepaper)
20 feb Aviko investeert in nieuwe fabriek in Poperinge
20 feb Tekort aan gele spliterwt door populariteit vegaburgers
19 feb Twee Vlaamse voedingsbedrijven bekroond als fabrieken van de toekomst
19 feb Britse vleesindustrie vreest exportstrop na einde overgangsfase Brexit
19 feb Circa 60% van de wereldwijde vleesproducten in 2040 zal plantaardig of gekweekt zijn
19 feb Trends in de Zuid-Koreaanse food retail
19 feb Reduceren van give-away: “Mag het ietsje meer zijn?”
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?