Is het voor u belangrijk om onder hoge snelheid verpakte goederen te wegen en etiketteren? (video)

DILBEEK - Bent u werkzaam in de voedingsmiddelen industrie en op zoek naar een etiketteermachine of uitprijssysteem? Heeft u te maken met flinke volumes en is het belangrijk voor u om onder hoge snelheid verpakte goederen te wegen en etiketteren? 

Een labeler | etiketteerder met een gewichtsafhankelijk en gewichtsonafhankelijk etiketteringsgedeelte kan dan uitkomst bieden. GLM-Ievo is een uitprijzer in een weeg-en etiketteersysteem range met verschillende uitvoeringen. De gewenste doorvoercapaciteit is leidend. Type 170 verwerkt maar liefst tot 170 verpakkingen per minuut. Met boven-en onder etiketteerders waarbij de blaaskop zorgt voor zo min mogelijk stilstand, biedt een labeler van Bizerba meteen een oplossing voor procesoptimalisatie.

Naast procesoptimalisatie is bedieningsgemak een veel gehoord argument van klanten om te kiezen voor een Bizerba oplossing. Immers als de kennis van het instellen van machines makkelijk overdraagbaar is, dan scheelt dat tijd voor de operators en dus geld.

Lees hier een referentiecase, waarbij de koppeling met BRAIN industriesoftware ook nog eens voor aanzienlijke waste reductie gezorgd heeft.

Iedere situatie is uniek en wensen zijn specifiek. Voor een advies op maat kunt u een demo aanvragen per e-mail via onderstaande blauwe knop.

DEMO aanvraag

Factoren als doorvoersnelheid, nauwkeurigheid, efficiëntie en give-away spelen een belangrijke rol in het beslissingsproces alvorens het investeren in een etiketteermachine of industriële weegschaal. Een weegschaal kopen kan een ingewikkeld proces lijken. Want heeft u een precisie weegschaal en/of een digitale weegschaal nodig, en hoe nauwkeurig dient deze te zijn? Wilt u een etiketteermachine met zelfklevende etiketten, en hoe hoog dient de doorvoersnelheid te zijn? Uiteraard wilt u niet teveel product “weggeven” door onnauwkeurig afvullen, want dit kan u veel omzetverlies opleveren. Ook dergelijke aspecten dienen te worden overwogen.

In deze referentiecase kunt u lezen, hoe het boven- en onder bedrukken van een etiket op een verpakking in het voordeel werkt van de gebruiker van een etiketteermachine.

Stuur ons een e-mail via onderstaande knop voor een geheel vrijblijvend advies op maat:

ADVIES aanvraag

 

Bron: Bizerba - partner FoodPro Network





Laatste nieuws