Hoogwaardige perslucht is van essentieel belang voor de productie van voedingsmiddelen en dranken; er is weinig ruimte voor fouten.

12-06 06:01 | bron: FoodPro Network

SINT-STEVENS-WOLUWE - Onze whitepaper 'BEPERKING OF ELIMINATIE: Beheer verontreiniging van perslucht' zal u helpen te begrijpen hoe u de geschikte persluchttoepassing voor uw activiteiten kunt kiezen, u de productiviteit kunt maximaliseren en kunt garanderen dat u de meest betrouwbare en veilige voedsel- en drankproducten verkoopt.

Download het gratis whitepaper hier.




Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
18 jun Miljoenen sapflessen van Jumbo nu gemaakt van gerecyceld plastic
18 jun Circa 60% van de wereldwijde vleesproducten in 2040 zal plantaardig of gekweekt zijn
18 jun Nestlé, Carrefour en IBM starten blockchainproject (video)
18 jun Het complete weeg- en inspectiesysteem voor de versafdeling (video)
18 jun Haystack Research Consulting neemt ‘het’ Shopper Consultancy bedrijf ‘Shopting’ over
17 jun Colruyt Group ontwikkelt innovatieve en duurzame ‘vertical farm’
17 jun Ook grootste vleesverwerker ter wereld betreedt markt voor plantaardige producten
17 jun N&S Quality verzorgt AGF Keuropleidingen in België
17 jun Advanced Food Microbiology online courses
14 jun Europese Commissie wil meer prijstransparantie in de voedselvoorzieningsketen
14 jun Belgen eten minder vlees maar meer kip
14 jun Master Levensmiddelen microbiologie online
14 jun Geautomatiseerd wegen en etiketteren, niet enkel voor de allergrootste bedrijven (video)
13 jun Carrefour opent eigen restaurants
13 jun NVWA laat export ernstig zieke dieren naar slachthuizen in België en Duitsland toe
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?