Inspiratiedagen voor Food Professionals

NAMUR - Op 27, 28 en 29 januari 2019 staat de Namur Expo volledig in het teken van de voedingssector en food retail. 3 dagen lang kunnen zowel exposanten als professionals vakkennis uitwisselen, demonstraties bijwonen en de nieuwste trends en innovaties ontdekken.

Bizerba geeft met stand 1728 invulling aan de derde editie van deze beurs. Als solution provider voor zowel industriële als retail food professionals zullen we u dit jaar laten kennismaken met de slimste oplossingen op het gebied van wegen en etiketteren. Met onze GLM-E serie bijvoorbeeld, bespaart u tijd en ruimte. Ook snijoplossingen ontbreken niet. De voordelen van digitaal snijden laten wij zien met de volautomatische snijmachine VSI.

Het spreekt voor zich, dat onze retail oplossingen, zoals de uiterst veelzijdige KH II 800 winkelweegschaal en GSP-H snijmachinesin de schijnwerpers zullen staan, naast ons brede assortiment etiketten en bonrollen. Aanvullend bieden wij totaalpakketten aan die onderhoudsproducten en onderhoudscontracten omvatten.

U komt toch ook? Door u te registreren via onderstaande link bent u verzekerd van gratis entree. De beursvloer van Namur Expo is op 27, 28 en 29 januari geopend van 10:00 19:00 uur.

GRATIS entree

Over Bizerba





Laatste nieuws