ETTEN-LEUR - Mark your calendar! Op donderdag 12 oktober ontdekt u tijdens een exclusief webinar als eerste de belangrijkste.. lees verder »
lees verder »ETTEN-LEUR - Lotnummertracering is al tientallen jaren een uiterst belangrijk onderwerp voor bedrijven in de voedings- en drankensector, maar er.. lees verder »
lees verder »DEN BOSCH - Er komt nogal wat kijken bij het ontwikkelen van een voedselveiligheidscultuur, laat staan als je die zou willen veranderen. In de.. lees verder »
lees verder »MADRID - Carrefour versterkt zijn positie in Spanje met de overname van 47 supermarkten en buurtwinkels van SuperCor, onderdeel van de.. lees verder »
lees verder »RIJEN - Om de uitdagingen van voedsel- en zuivelfabrikanten in hun complexe productieprocessen te verkennen, interviewde IDC Senior Research.. lees verder »
lees verder »LONDEN - Deliveroo investeert 1,15 miljoen euro om restaurants in België, Frankrijk en Italië aan te moedigen om naar duurzame.. lees verder »
lees verder »LUXEMBURG - België moet alsnog honderden miljoenen euro's aan belasting opeisen bij ongeveer 55 multinationals. De vrijstellingen die het.. lees verder »
lees verder »VEGHEL - Jumbo heeft een ander beeld gekregen van de Belgische markt in de afgelopen 4 jaar. De markt is competitiever en met minder hoge marges. De.. lees verder »
lees verder »ETTEN-LEUR - De statistieken over voedselverspilling zijn alarmerend. Volgens het VN-milieuprogramma gaat jaarlijks een derde van al het.. lees verder »
lees verder »WAGENINGEN - Onderzoekers van Food Quality and Design zijn bezig met het ontwikkelen van antibacteriële verpakkingen die de levensduur van.. lees verder »
lees verder »PARIJS - Frankrijk en Duitsland willen krimpflatie verbieden. De Duitse Minister voor Consumentenbescherming Steffi Lemke wil met een nieuwe.. lees verder »
lees verder »AMERSFOORT - FrieslandCampina is voornemens zijn topstructuur aan te passen en zet daarmee een belangrijke stap om de bedrijfsprestaties te.. lees verder »
lees verder »WAGENINGEN - Het verkeerd begrijpen van de datumaanduidingen ‘te gebruiken tot’ (TGT) en ‘ten minste houdbaar tot’ (THT).. lees verder »
lees verder »ETTEN-LEUR - Werken in de vleesindustrie vereist een geïnformeerde, voorbereide aanpak vanwege een groot aantal uitdagingen door de aard.. lees verder »
lees verder »RESSEN - Landwinkel de Woerdt biedt een uitgebreid assortiment aan eigen geteelde en zelf verwerkte producten. Daarnaast bieden zij streekproducten.. lees verder »
lees verder »BRUSSEL - Oekraïne onderneemt juridische stappen tegen drie EU-lidstaten die de import van Oekraïense landbouwproducten blijven.. lees verder »
lees verder »YORK - Als onderdeel van Nestlé's 2050 net zero roadmap en haar doelstelling om regeneratieve landbouw te stimuleren, start Nestlé.. lees verder »
lees verder »EPERNAY - De verkoop van champagne is wat aan het inzakken, na een sterke stijging in de coronaperiode toen mensen veel meer champagne thuis.. lees verder »
lees verder »BRUSSEL - Oekraïne mag weer graan exporteren naar Oost-Europese landen. Dat zijn de Brussel en Kyiv overeengekomen. Wel moet Oekraïne.. lees verder »
lees verder »PARIJS - Carrefour waarschuwt in haar winkels voor krimpflatie, het fenomeen waarbij productverpakkingen kleiner worden, maar de prijzen niet... lees verder »
lees verder »ROTTERDAM - De online verpakkingsvrije supermarkt Pieter Pot vraagt klanten voor de tweede keer om te investeren in het bedrijf. Eerder haalde.. lees verder »
lees verder »HEIDELBERG - Voor het eerst vraagt een fabrikant aan de Europese voedselautoriteit toestemming voor de commercialisering van vlees uit.. lees verder »
lees verder »ETTEN-LEUR - Een goede controle over de voorraad is van groot belang voor alle voedingsmiddelenbedrijven. Maar in de bakkerijsector, waar.. lees verder »
lees verder »BOXTEL - Duurzame ketens voegen waarde toe voor de toekomst van boeren en geven afnemers en consumenten meer keus in het schap. Dat zegt Vion in.. lees verder »
lees verder »LOKEREN - Van Loon Group en Q-group maken bekend dat ze hun krachten gaan bundelen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring in.. lees verder »
lees verder »