Food vacatures

wie? KTBA
waar? Antwerpen

Bij KTBA krijg je veel vrijheid en vertrouwen om een eigen invulling te geven aan deze uitdagende salesmanager functie. Na een gedegen inwerkperiode coach en begeleid je de huidige accountmanagers en vervul je een "kartrekkersrol" voor de verdere groei van het salesteam en KTBA België. Door ons internationale netwerken heb je ook de kans je op het vlak van internationale sales te ontwikkelen. Je komt te werken in een open en informele omgeving waarin je gehoord wordt en samenwerken een belangrijke voorwaarde is tot succes. Binnen het salesteam heeft ieder zijn eigen kwaliteiten, voeg deze samen en je hebt een super team. Samen maken we zo de wereld elke dag een stukje voedselveiliger.

 

Wat ga je doen als Sales Manager

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een ambitieus sales plan voor KTBA België. Je coacht en begeleidt de huidige accountmanagers en creëert en werkklimaat waarin zij kunnen excelleren, zodat jullie als team de commerciële doelstellingen behalen. Door je relatiemanagement op strategisch niveau, weet je (key)accounts voor de lange termijn aan KTBA te binden. Je breidt de KTBA-business verder uit door nieuwe product/ marktcombinaties succesvol “in de markt te zetten”. Je inspireert je sales team om het netwerk van interessante opdrachtgevers te vergroten, zodat onze consultants op uitdagende projecten kunnen worden ingezet. Door het toepassen van consultative selling, weet jij én je team altijd iets voor de klant te kunnen betekenen. Jullie denken met de klant mee naar een passende oplossing door het inzetten van onze Consultants Quality- & Business Assurance, - LabelCompliance of trainingen en onze software solutions.

 

Wat vragen we van je?

- Bachelor of masterdiploma en minimaal 7 jaar ervaring binnen een sales functie;
- Ervaring op het gebied van consultative selling / adviserend verkopen;
- Motiverende en coachende leiderschapsstijl;
- Ervaring met (key) accountmanagement en relatiebeer;
- Je bent commercieel- en onderhandelingsvaardig en beschikt over een groot oplossend vermogen;
- Je bent woonachtig in België op reisafstand van Antwerpen;
- Uitstekende beheersing van de Engelse taal, Frans is een pré;
- Je bent beschikbaar voor minimaal 24-28 uur en in het bezit van een rijbewijs.

 

Dit krijg je van ons terug

We starten met een persoonlijk inwerkprogramma zodat je de diensten en de organisatie goed leert kennen. Het evenwicht tussen werk en privéleven wordt gerespecteerd en daarom heb je veel flexibiliteit in werktijden. Verder biedt KTBA al onze nieuwe medewerkers een arbeidsvoorwaardenpakket aan wat aansluit bij de ervaring en competenties van de kandidaat aangevuld met een 13de maand bedrijfswagen, laptop, smartphone, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdvergoeding, ecocheques. Tot slot hebben we en actieve personeelsvereniging, sportcommissie en jaarlijks komen we met alle collega’s s diverse maken samen tijdens de KTBA dagen en andere (kennis)events.

 

Dit is KTBA

Ons moderne kantoor in Antwerpen heeft een prachtig uitzicht over de haven. Wanneer je binnenloopt ervaar je meteen de persoonlijke en open sfeer. Dit zorgt voor een hechte cultuur, waarin je gehoord wordt. Het familiegevoel wordt versterkt door verschillende activiteiten die georganiseerd worden door de PeeVee, sportcommissie en KTBA Academy. Een keer per jaar komen we samen met de Nederlandse collega’s tijdens een KTBA dag.


Sinds 2019 is KTBA-onderdeel van Mérieux NutriSciences en zijn we actief in 29 landen. Met onze visie ‘Better Food. Better Health. Better World.’ willen we als bedrijf naast voedselveiligheid en de gezondheid van de consumenten ook een bijdrage leveren aan een betere planeet. Dit doen we doordat onze experten op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier de wereld elke dag een stukje voedselveiliger maken. Onze kennis zit in onze mensen, daarom zorgen we ervoor dat zij de mogelijkheid krijgen om zichzelf maximaal te ontplooien. Bij KTBA ben je regisseur van je eigen carrière.

 

“Better Food. Better Health. Better World.”

KTBA staat bekend als een betrokken werkgever met een grote diversiteit aan werknemers, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan ons doel "Better Food.Better Health. Better World". Het draagt bij aan het creëren van een betere toekomst voor onze mensen, klanten en partners. Alle gekwalificeerde kandidaten worden in aanmerking genomen ongeacht ras, huidskleur, religie, geslacht, nationale afkomst, leeftijd, seksuele geaardheid, genderidentiteit, genderexpressie of handicap.

 

Locatie:

België

 

Bekijk meer informatie op de website van KTBA

 

 

Bron: KTBA - partner FoodPro Network


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?