Food vacatures

wie? SGS
waar? Antwerpen

When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat. Bij SGS bieden wij jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 100.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen.


SGS heeft een indrukwekkende diversiteit aan diensten. Het laboratorium van de divisie Agriculture, Food and Life  is toonaangevend voor analyse van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten in de voedingssector. Wij verlenen diensten aan ondernemingen in industriële segmenten, KMO en retail.

 

Momenteel zoeken wij voor deze afdeling in de haven van Antwerpen een enthousiaste

 

Laborant microbiologie

 

Jouw verantwoordelijkheden:

 

Je bent het liefst van al de hele dag omgeven door proefbuisjes, analysetoestellen en collega’s met labcoats. Het labowerk zit dan ook in jouw DNA en dankzij jouw inspanningen kunnen we de voedselveiligheid van verschillende etenswaren garanderen.

 

Een greep uit jouw takenpakket:

 

  • Jouw functie bestaat uit drie delen. Eerst en vooral zal je de stalen bemonsteren en de voedingsbodems enten. Daarnaast sta je in voor de algemene kwaliteitscontrole. Tot slot ben je zelf verantwoordelijk voor de kalibratie en onderhoud van de gebruikte  labotoestellen.

 

  • De analyses en de stalen zijn heel divers. We verwerken allerlei soorten voedingsmiddelen, maar ook water zal de revue passeren en moet door jouw kritische oog geanalyseerd worden.

 

  • Om zo goed mogelijk af te stemmen met onze klanten, werk je in een uurrooster van 11u tot 19u. In dit rooster blijft er natuurlijk ook altijd ruimte voor een koffiepauze of vieruurtje.

 

Jouw DNA:

 

Met een kersvers bachelor diploma (Chemie, Biochemie, Biomedische laboratoriumtechnologie, voedings- en dieetkunde…) in de hand ben je klaar om de arbeidsmarkt op te stormen. Heb je geen hoger onderwijs genoten, maar in het middelbaar wel veel praktijklabo’s gevolgd? Geen probleem, wij leiden je intern wel verder op. Indien je al relevante ervaring hebt opgedaan in een labo microbiologie, heb je uiteraard een streepje voor.

 

Niets ontsnapt aan jouw arendsoog en elk probleem kan je onmiddellijk tackelen met jouw probleemoplossend vermogen.

Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid, stressbestendigheid, flexibiliteit en werklust zijn jouw voornaamste troeven.

Aangezien je een halve nachtraaf bent, vind je het eerder een voordeel om van 11.00 tot 19.00 te werken.

Je geraakt gemakkelijk in de haven van Antwerpen en indien je met de fiets komt, krijg je er nog een fietsvergoeding, ruime fietsenstallingen en propere doucheruimtes bovenop.

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast de klassieke extralegale voordelen (maaltijdcheques en verzekeringen) ook de optie om deel te nemen aan ons fietsleaseplan. Dit is één van de manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen.

 

Interesse om deel uit te maken van onze grote SGS-familie?

 

We zijn benieuwd naar je reactie! Bezorg ons jouw verhaal en cv via onze website https://www.sgs.be/nl-nl/our-company/careers/job-opportunities-new en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe uitdaging binnen SGS. Heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een mailtje naar sandra.beert@sgs.com; ze zal je nog veel meer over deze vacature kunnen vertellen.

 

 

Bron: SGS - partner FoodPro Network Belgium

 


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?