Food vacatures

wie? SGS
waar? Antwerpen

When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat. Bij SGS bieden wij jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 100.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen.


SGS heeft een indrukwekkende diversiteit aan diensten. Het laboratorium van de divisie Agriculture, Food and Life  is toonaangevend voor analyse van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten in de voedingssector. Wij verlenen diensten aan ondernemingen in industriële segmenten, KMO en retail.

Functieomschrijving

Je bent een echte problemsolver die de slogan ‘klant is koning’ hoog in het vaandel draagt

Een greep uit jouw omvangrijke takenpakket:

  • Als eerste aanspreekpunt voor een aantal vaste klanten sta je garant voor een perfecte opvolging van alle lopende opdrachten (van staalontvangst tot factuur) en het tijdig beantwoorden van hun vragen.
  • Bij nieuwe analyse-aanvragen waak je mee over de correcte registratie van de stalen en over de tijdige rapportering van de analyseresultaten naar de klant.
  • Je volgt de dossiers volledig op van A tot Z en informeert zowel de klant als het labo over elke wijziging in het verloop van de staalanalyse.
  • Samen met de rest van het Customer Service team werk je nauw samen met de sales afdeling en onze laboranten om een optimale klantentevredenheid te kunnen realiseren.

Functie-eisen

Je beschikt over een bachelor diploma in een wetenschappelijke of administratieve richting. Ervaring in een soortgelijke functie en/of kennis van voedingsproducten, chemie of microbiologie is uiteraard een pluspunt, maar geen must.

Klantentevredenheid en optimale dienstverlening zijn voor jou geen loze begrippen. Je bent een ‘pleaser’ die voor zijn/haar klanten tot het uiterste gaat en voor elk probleem een werkbare oplossing vindt.

Je bent een dynamisch en gedreven persoon die beschikt over de nodige flexibiliteit, zelfvertrouwen en uitermate sterke communicatievaardigheden.

Verantwoordelijkheid en klantgerichtheid zijn jouw belangrijkste troeven. Je stelt de juiste prioriteiten, werkt proactief en durft ook initiatief te nemen.

Naast een perfecte kennis van het Nederlands, spreek je ook een vlot mondje Engels en Frans.

Aanvullende informatie

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast de klassieke extralegale voordelen (maaltijdcheques en verzekeringen) ook de optie om deel te nemen aan ons fietsleaseplan. Dit is één van de manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen.

Interesse om deel uit te maken van onze grote SGS-familie?

We zijn benieuwd naar je reactie! Bezorg ons jouw verhaal en cv via onze website https://www.sgs.be/nl-nl/our-company/careers/job-opportunities-new en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe uitdaging binnen SGS. Heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een mailtje naar pascal.plessers@sgs.com; Hij zal je nog veel meer over deze vacature kunnen vertellen

 

 

Bron: SGS - partner FoodPro Network


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?