Online sessie | Duurzaamheidsuitdagingen in de voedingsindustrie

In het recente trendrapport van Aptean gaf 79% van de respondenten in de voedingsindustrie aan om de komende twee jaar prioriteit te geven aan maatregelen op het gebied van duurzaamheid. We kunnen er eigenlijk niet meer omheen.

 

In samenwerking met Foodvalley organiseren we op 26 mei 2021 om 16:00 uur een online sessie waarin we dieper ingaan op duurzaamheid in de voedingsindustrie. Wat speelt er precies, waarom is samenwerking in de keten zo belangrijk en welke maatregelen worden er al genomen? Ontdek hoe voedingsbedrijven technologie in kunnen zetten om bedrijfs- en productieprocessen efficiënter te maken als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven. Dat bepaalt uiteindelijk welke bedrijven overleven.

 

Tijdens deze online sessie gaan we dieper in op:

  • Wat speelt er in de voedselketen op het gebied van duurzaamheid? (Door Foodvalley)
    • Besluitvorming consument, uitdagingen en maatregelen
  • Hoe kan technologie helpen als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven? (Door Aptean)
    • Organisatie, sturing van bedrijfs- en productieprocessen, registratie en monitoring, data-analyse

 

Datum: 26 mei 2021

Tijd: 16:00 uur

 

Schrijf je hier in voor de online sessie.

 

 

Bron: Schouw Informatisering from Aptean - partner FoodPro Network