Roadshow Nieuwe Strategie Flanders’ Food

wanneer? 27 september 2016 07:30
waar? ROESELARE / AFFLIGEM / TIENEN & GENK
kosten?

ROESELARE / AFFLIGEM / TIENEN & GENK - Na maanden roadmappen, enquêtes afnemen, workshoppen met jullie,... waarbij we meermaals Vlaanderen doorkruisten, begint ons plan vorm te krijgen. Op 27 september 2016 willen we heel graag onze ideeën en nieuwe aanpak aan jullie voorstellen. Er zal ruimte zijn voor discussie en feedback, dus zet jullie schrap. Het wordt een wervelend event.

De afgelopen maanden werkten we aan een strategie om de ambities van onze agrovoedingsindustrie te kunnen waarmaken.

Op 27 september lichten we deze strategie toe aan decision makers (ceo’s, senior R&D-managers, professors, onderzoekersleiders, etc.) uit agrovoedingsbedrijven en onderzoeksinstellingen.

Jullie krijgen nog de mogelijkheid feedback te geven op een aantal grote topics uit de strategie. Deze feedback wordt nog verwerkt en toegevoegd. Daarna leggen we de strategie voor aan onze Raad van Bestuur en bereiden onze aanvraag voor het Agentschap Innoveren en Ondernemen voor.

Om nog zoveel mogelijk input te krijgen, doorkruisen we ook nu weer het land. Op vier verschillende tijdstippen en locaties stellen wij onze tenten op en luisteren we naar jullie input.

Schrijf je hier in voor een specifieke locatie. Je vindt vast een locatie bij jou in de buurt. We laten dan enkele dagen voor de roadshow weten of je erbij bent.

Bekijk het programma hier.Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?